Temporada 2012/2013

Comença la temporada i és un bon moment per tornar a editar un blog que faci més divertit el dia a dia de les jornades futboleres, os invito a tots a pasar per aquest blog i deixar els comentaris en els articles que anem afegin.

dilluns, 17 de desembre del 2012

Hospitalense Ath 1 Catalonia U. B. 2

El  millor d'aquest partit va estar el resultat, el contrari tot i ser l'ultim clasificat era un equip molt físic i ens va fer molt de mal amb les pilotades endavant en busca de la velocitat del seus davanters, la manca d'encert d'aquests en varies oportuinitats que van tenir juntament amb l'encert del nostre porter  va fer que no acabes la primera part amb algun gol en contra nostra.
El nostre joc va ser molt trabat i nomes quan vàrem començar a tocar una mica la pilota va venir el primer gol en una gran jugada del Carles Vera per la banda que va fer un  pase al nou incorporat al equip l'Arnau Gassó que va marcar. El gol va fer molt de malt a la moral del contrari i  v an ser els millors minuts de joc del Cata que en una jugada molt liada va sortir un peu del Dani Navas que va fer el segon.
Al final i com estem acostumats ens va tocar patir dons en una jugada de despiste total del nostre equip vam fer bo al jugador numero 10 del seu euip que es va permetre el luxe de recorrer tot el camp sense que ningú fer res per evitar-ho fins arribar a la nosytra area i fer una garn centrada per que ens remnatesin fen el definitu 1 - 2 resultat al que arribariem al final del partit despres de 20 minuts de patir.

Donar la benvinguda a la primera convocatoria al equip als dos lesionats que teniem (Lluis i Joan) i al Arnau Gassó per fí despres de mesos d'esperar-lo.

Força Cata i la setmana vinent a guanyar a l'Hospitalet!!!!