Temporada 2012/2013

Comença la temporada i és un bon moment per tornar a editar un blog que faci més divertit el dia a dia de les jornades futboleres, os invito a tots a pasar per aquest blog i deixar els comentaris en els articles que anem afegin.

dissabte, 1 de desembre del 2012

Catalonia 6 --- 4 Guineueta

Partit molt emocionant i amb molt gols ( 10 gols), Tot i  que el partit estava controlat per part del Cata el  contrari ens ho ha posat dificil al aproparse a falta de 5 minuts a un gol ( 5-4) i que ha fet que tinguesim que forçar una mica per marcar el 6 - 4 definitu.
Un partit molt entretingut com ens esta acostumant ultimament l'equip Felicitats!!!

1 comentari:

1. Va ser un partit fluix en general, amb molts dubtes a l'hora de crear joc i defensar amb dontundència.El millor del partit va ser el resultat,es van aprofitar les jugades de gol que vam tenir, és a dir, rendimenbt de cara a gol 100%. Seria just destacar el joc d'atac i en concret, sota el meu punt de vista, la gran aportació del Pol Fabrega obrint el camp i creant molt de perill. També cal destacar l'efectivitat dels Carlos. Els gols de cap són marca de la casa Catalonia, ja portem 3 gols iguals. En aquest partit el mig del camp ha estat fluix a la segona part i això s'ha notat, encara que és veritat que s'estan acoplant perquè són posicions noves per a Víctor i Jorge, s'ha de millorar de cara a l'Hospitalet. En defensa s'ha de millorar en la contudència, no podem deixar que un jugador regateixi a tres sense que senti la presència dels nostres jugadors, encara que també és veritat que és una defensa nova. El més positiu, el resultat i que portem 4 jornades puntuant. Ànims campions.